Po pachnących Świętach i szampańskiej zabawie sylwestrowej przyszedł czas na noworoczne przemyślenia i postanowienia. Między tworzeniem kolejnych list must have ulegnij zupełnie nowej pokusie, czekającej w kawiarniach COSTA CO
Dania tradycyjna, czy egzotyczne? Mięso, czy ryba? Szynka, a może jednak ser żółty? Jakie potrawy najczęściej jadamy na śniadanie, a jakie na obiad? Zapraszamy do przeglądu talerzy i zwyczajów żywieniowych Polaków!
Nowa linia makreli DIABETIC to propozycja firmy Graal dla diabetyków oraz wszystkich innych, którzy dbają o zdrowie i chcą być fit. Filety z makreli w wodzie z linii DIABETIC dostępne są w dwóch wersjach smakowych: z papryczką
Gdy tylko w sklepach i na targowiskach pojawiają się truskawki, od razu sięgamy po sprawdzone przepisy: jedni dodają je do deserów i sałatek, inni jedzą bez żadnych dodatków. Warto wykorzystać sezon i zajadać się nimi codzi
W najbliższą środę, 25. października w Ochotniczej Straży Pożarnej w Brudzewie, odbędzie się warsztat kulinarny pod hasłem „Kulinarnie Mocni”.