LIFESTYLE

Nowe trendy w gastronomii – smart & quality cooking

Nowe trendy w gastronomii – smart & quality cooking
Branża gastronomiczna po przyjęciu trendu zero waste, zmierza w kierunku „inteligentnego gotowania”. Jest to zwiększenie efektywności procesu przygotowywania posiłków przy jednoczesnym zachowaniu wartości odżywczych używanych

Data publikacji: 2019-06-14
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowe trendy w gastronomii – smart & quality cooking
Kategoria: LIFESTYLE,

Branża gastronomiczna po przyjęciu trendu zero waste, zmierza w kierunku „inteligentnego gotowania”. Jest to zwiększenie efektywności procesu przygotowywania posiłków przy jednoczesnym zachowaniu wartości odżywczych używanych produktów.

Nowe trendy w gastronomii - smart & quality cooking LIFESTYLE, - Branża gastronomiczna po przyjęciu trendu zero waste, zmierza w kierunku „inteligentnego gotowania”. Jest to zwiększenie efektywności procesu przygotowywania posiłków przy jednoczesnym zachowaniu wartości odżywczych używanych produktów.

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Nowe trendy w gastronomii - smart & quality cooking LIFESTYLE, - Branża gastronomiczna po przyjęciu trendu zero waste, zmierza w kierunku „inteligentnego gotowania”. Jest to zwiększenie efektywności procesu przygotowywania posiłków przy jednoczesnym zachowaniu wartości odżywczych używanych produktów.
Hashtagi: #LIFESTYLE #

A to już wiesz?  Nowość: McVitie’s Digestive Milk Chocolate

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy