Data publikacji: 2018-10-10
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Owsianka z suszonymi śliwkami
Kategoria: LIFESTYLE, Żywienie
10 października obchodzimy Światowy Dzień Owsianki, dlatego polecamy prosty i smaczny przepis na pełnowartościowy posiłek na start!

Lekka, pyszna i zdrowa- idealna na pierwsze lub drugie śniadanie! Najsmaczniejsza będzie z dodatkiem bakalii, najlepsza- z suszonymi śliwkami bez konserwantów HELIO Natura = źródło błonnika, potasu, miedzi i witamin A, B2, B6. 10 października obchodzimy Światowy Dzień Owsianki, dlatego polecamy prosty i smaczny przepis na pełnowartościowy posiłek na start! Składniki: 40 g płatków owsianych 1 łyżeczka miodu 10 g suszonej żurawiny bez konserwantów HELIO NATURA 5 g pestek dyni HELIO 2- 3 suszone suszone śliwki bez konserwantów HELIO NATURA Przygotowanie: Płatki owsiane zagotować w mleku, następnie przelać do miseczki, dodać 1 łyżeczkę miodu i posypać suszoną żurawiną, pestkami dyni i pokrojonymi suszonymi śliwkami. Smacznego!
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Hashtagi: #LIFESTYLE #Żywienie
