Data publikacji: 2018-10-03
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pieczone jabłka z bakaliami HELIO
Kategoria: LIFESTYLE, Żywienie
Są pyszne, zdrowe i przygotujemy je w kilka minut! Jesienią najlepiej smakują na ciepło, bo przywołują wspomnienia letnich dni! Polecamy pieczone jabłka z Orzechami włoskimi i Rodzynkami HELIO Natura!
Są pyszne, zdrowe i przygotujemy je w kilka minut! Jesienią najlepiej smakują na ciepło, bo przywołują wspomnienia letnich dni! Polecamy pieczone jabłka z Orzechami włoskimi i Rodzynkami HELIO Natura! Składniki: 6 jabłek 6 łyżek Rodzynek HELIO Natura 6 łyżek Orzechów włoskich HELIO 3 łyżki płynnego miodu 2 łyżki rozpuszczonego masła ½ łyżeczki cynamonu Przygotowanie: Jabłka umyć, odciąć wierzchnią część i wydrążyć łyżeczką gniazda nasienne. Rodzynki HELIO Natura opłukać i namoczyć w ciepłej wodzie, a Orzechy włoskie HELIO lekko posiekać i połączyć z rodzynkami. Wydrążone jabłka napełniamy mieszanką bakalii i polewamy masłem wymieszanym z miodem, posypujemy cynamonem i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na ok. 30 minut. Najlepiej podawać gorące- zaraz po przygotowaniu. Smacznego
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Hashtagi: #LIFESTYLE #Żywienie