Data publikacji: 2017-11-13
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Superfood w nowym soku Marwit. Jarmuż zapewni właściwą odporność
Kategoria: LIFESTYLE, Żywienie
Zawarta w świeżym soku z pomarańczy i jarmużu witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Sok jest naturalnie mętny, niewyprodukowany z koncentratu i niepasteryzowany.

Zawarta w świeżym soku z pomarańczy i jarmużu witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Sok jest naturalnie mętny, niewyprodukowany z koncentratu i niepasteryzowany. Dzięki zawartości jarmużu, czyli uznanego na całym świecie superfood, nowy sok z limitowanej edycji Marwit to prawdziwa bomba witamin i innych, pożądanych składników. Dostarcza organizmowi witamin C, A, E i z grupy B, kwasu foliowego, związków fenolowych, zaliczanych do przeciwutleniaczy, a także wapnia, sodu i potasu. Świeży sok z pomarańczy i jarmużu Pojemność: 250 ml Skład: Sok z pomarańczy 95%, sok z jarmużu 5% Wartości odżywcze w 100 ml • Wartość energetyczna: 181 kJ/43 kcal • Tłuszcz: 0 g • Węglowodany: 9,6 g, w tym cukry: 9,6 g • Białko: 0,7 g • Sól: 0,02 g • Witamina C: 36 mg (45% dziennej referencyjnej wartości spożycia)
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Hashtagi: #LIFESTYLE #Żywienie
