Jedno z najważniejszych wydarzeń kolarskich za nami. O jego obsługę kulinarną zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, marka Deli Catering.
Wielkanoc to czas budzącej się wiosny i… spotkań z rodziną. Nie da się ukryć, że wspólne gotowanie nabiera wtedy szczególnego znaczenia.
J.S. Hamilton, firma specjalizująca się w analizach i badaniach laboratoryjnych, chce podjąć działania zachęcające swoich klientów do picia kranówki w zakładach pracy.
Wraz z nadejściem astronomicznego lata, dotarły do nas wysokie temperatury, koniec roku szkolnego i upragnione wakacje. Na stołach z kolei zagościły świeże sezonowe owoce, które warto wykorzystywać w potrawach i deserach.
Sezon na chłodniki w pełni. Na wakacyjnych stołach króluje chłodnik litewski, ogórkowy, czy chłodniki owocowe. Z czym, poza klasycznym jajkiem czy makaronem, podawać tę letnią potrawę, aby urozmaicić jej smak oraz wygląd?