Kebab i gyros na stałe zadomowiły się w naszym menu. Dania te zyskały własne, polskie wersje. Często goszczą na naszych stołach, ponieważ są łatwe w przygotowaniu, a najlepiej smakują ze świeżymi warzywami. Właśnie do n
28 lutego w Akademii Młodzieżowej w Krakowie, odbędzie się warsztat „Kulinarnie Mocni”. Uczestnicy spotkania – osoby korzystające z programu POPŻ - nauczą się, jak przygotować smaczne i proste posiłki . Warsztat poprowa
Trudno sobie wyobrazić kuchnię bez mąki. Ten produkt od tysięcy lat pozwala nam się cieszyć smakiem ulubionych potraw. Doskonałe ciasto na pierogi naszej babci, ulubiony placek drożdżowy mamy, czy świeży, pachnący chleb do
Wiosna to najlepszy czas, aby włączyć produkty sezonowe do swojego menu. W jakie produkty warto zaopatrzyć się, aby wiosna zagościła na talerzu? Sprawdźcie sami!
Wybrane produkty Sokołów zyskują licencjonowany znak Przekreślonego Kłosa. To uznany symbol żywności bezglutenowej, który przyznaje Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej