Uwielbiasz słodkie bezy, ale nie lubisz jajek lub od jakiegoś czasu eliminujesz z diety produkty pochodzenia odzwierzęcego? Nic straconego, ponieważ nie ma rzeczy niemożliwych. Eksperci Jasmeen przygotowali specjalny przepis na be
W najbliższy wtorek, 24. października w miejscowości Grzmiąca, odbędzie się warsztat kulinarny pod hasłem „Kulinarnie Mocni”.
Informacja prasowa Warszawa, 7 września 2016 Sekretny świat rodzynek Sekretny świat rodzynek zachwyca od wieków. Jego miłośnikami są wielbiciele podróży, poznawania nowych smaków, kulinarnych eksperymentów. […]
Orzeźwiający i słodkawy smak soku z brzozy, zwanego potocznie oskołą, jest znany większości z nas. Jednak zapewne mało kto wie, że natura podarowała nam nie tylko wyjątkowy sok, ale także znakomity dodatek do przyrządzanyc
Słoneczna i ciepła pora roku przynosi nie tylko dłuższe dni i więcej energii do działania. Zmienia się także całkowicie nasza codzienna dieta – dojrzewają sezonowe warzywa i owoce. To doskonały czas na wykorzystanie ich w