Gołąbki, bigos, fasola po bretońsku – to klasyki, niezmiennie cieszące się popularnością wśród wielbicieli tradycyjnych smaków. Teraz są dostępne w nowej, warzywnej odsłonie. 
      Gryczane naleśniki ze szpinakiem, fetą i hummusem to świetne urozmaicenie codziennego menu w ciekawe i oryginalne danie. Naleśniki można zwijać i serwować na wiele sposobów. Doskonale sprawdzą się podawane na gorąco w roli d 
      Marieta Marecka, znana felietonistka, autorka książek kulinarnych i prezenterka telewizyjna wydała limitowaną serię przepisów na karnawałowe spotkania „Drinki i przekąski z Marietą”. 
      Gdy na dworze mróz należy szczególnie zadbać o dietę. Dostarczając organizmowi odpowiednie składniki odżywcze żyjemy zdrowiej, a przy okazji możemy się naturalnie rozgrzać. Wola Park od 16 do 19 lutego zaprasza na Jarmark. 
      Goplana wprowadza na rynek limitowaną edycję Jeżyków White Coconut. Kultowe ciastka słynące z wyjątkowej kompozycji składników, zostały wzbogacone o kawałki kokosa i polewę z białej czekolady. Będą dostępne w sprzedaż