Data publikacji: 2017-06-08
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Smaki lata na jarmarku produktów regionalnych w Blue City
Kategoria: LIFESTYLE, Żywienie
Motywem przewodnim letnich edycji Międzynarodowego Jarmarku Produktów Regionalnych w Centrum Handlowym Blue City tradycyjnie jest grillowanie. W dniach 8-11 czerwca na klientów czeka pierwsza porcja inspiracji kulinarnych na przyjęcie w plenerze.
Motywem przewodnim letnich edycji Międzynarodowego Jarmarku Produktów Regionalnych w Centrum Handlowym Blue City tradycyjnie jest grillowanie. W dniach 8-11 czerwca na klientów czeka pierwsza porcja inspiracji kulinarnych na przyjęcie w plenerze. Jedzenie z różnych stron Polski, Europy i świata tradycyjnie będzie można znaleźć na poziomie -1 przy fontannie. Na wszystkich lubiących poznawać nowe smaki czekać będzie między innymi kuchnia węgierska, grecka, turecka i włoska. Jak wiadomo nie ma grilla bez aromatycznej kiełbasy. Co za tym idzie i tego przysmaku nie zabraknie na jarmarkowych stoiskach. Na tych zaś, którzy preferują bezmięsne biesiadowanie na łonie natury czekają oscypki spod samych Tatr. Z kolei akcentem przywołującym na myśl podróże nad morze będą smaczne i zdrowe ryby z wędzarni Siudy. Tego wydarzenia nie może przegapić żaden smakosz! Zapraszamy na www.bluecity.pl Dołącz do nas na Facebook.com: www.facebook.com/CHBlueCity
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Hashtagi: #LIFESTYLE #Żywienie