Data publikacji: 2017-01-11
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: WACHLARZ SMAKÓW I KOLORÓW – TYDZIEŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ W LIDLU
Kategoria: LIFESTYLE, Żywienie
Już od poniedziałku 16 stycznia we wszystkich sklepach Lidl rozpocznie się Tydzień Kuchni Azjatyckiej. Miłośnicy egzotyki i orientalnych smaków będą mogli spróbować prawie 100 oryginalnych produktów typowych dla Chin, Japonii, Tajlandii czy Indii.
Podczas akcji „ Poznaj Azję – odkryj jej różnorodność” w Lidlu nie może zabraknąć pikantnych i wyrazistych smaków kuchni wschodniej. Wśród produktów w ofercie znajdą się m.in.: grzyby mun i shii-take – idealne do zup czy sałatek, chrupiące sajgonki, różnorodne orientalne sosy, indyjskie chlebki Naan, czy składniki niezbędne do samodzielnego przygotowania sushi. Na sklepowych półkach będzie można znaleźć także egzotyczne owoce m.in.: pitaję, liczi i soczyste mango. Dla każdego, kto ceni sobie orientalne smaki Lidl przygotował szeroką ofertę azjatyckich sosów, przekąsek i dań, które już od 16 stycznia będą dostępne we wszystkich sklepach Lidl.
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Hashtagi: #LIFESTYLE #Żywienie